20 Yıllık Meslek Yüksekokulu Özlemi Sona Erdi


03.07.2015 09:41:16     2275
20 Yıllık Meslek Yüksekokulu Özlemi Sona Erdi

20 YILLIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖZLEMİ SONA ERDİ

20 yıldır özlemle beklediğimiz Meslek Yüksekokulu’na nihayet kavuştuk. İlçede, Tonya Meslek Yüksekokulu’nun tercih kılavuzunda yer almasının sevinci yaşanıyor.
2015-2016 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan Tonya Meslek Yüksekokulu’nda “Yaşlı Bakımı Bölümü” açıldı.
Tonya Meslek Yüksekokulu’na bu yıl öğrenci alınmaya başlanılacak olmasının heyecanı ve sevincini yaşıyorum.
“Yüksekokulun ilçemizde açılması konusunda, belediye olarak her zaman elimizde gelen gayreti gösterdik. Bundan sonra da yüksekokulumuzun her türlü sorunuyla yakında ilgileneceğiz ve belediye olarak bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz.
Yüksekokulumuzun ilçemizde daha da büyütülmesi noktasında da hiçbir fedakarlıktan da kaçınmayacağız. Yüksekokulumuz ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”
.
“Tonya ilçemizde Meslek Yüksekokulumuzun açılmasında büyük emek ve gayret gösteren eski Belediye Başkanlarımız Sayın Ali Koç’a, Sayın Ahmet Kurt’a, KTÜ Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Süleyman Baykal’a, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın İhsan Günaydın’a,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na, Eski Bakanlarımız Sayın Erdoğan Bayraktar’a, Sayın Faruk Özak’a, Eski Milletvekilimiz Sayın Aydın Dumanoğlu’na, Tonya’mızın yetiştirdiği değerli ilim adamları Prof. Dr. Sayın Adnan Baki’ye, Prof. Dr. Sayın Ali Baki’ye, Prof. Dr. Sayın Nuri İhsan Kalyoncu’ya, Tonyalılar Derneği ile Tonya Hizmet Derneği yönetici ve görevlilerine, siyasi parti temsilcilerimize, Tonyalılara, belediye personelimize ve basın yayın organlarında görev yapan arkadaşlarımıza, burada adını zikredemiyeceğim maddi ve manevi katkı sağlayan ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum.”

İletişim

  • Orta Mahalle Senetli 2 Nu. Sokak Nu: 3 Tonya /Trabzon
  • (0462) 881 30 10
  • (0462) 881 30 36
  • tonyabelediyesi@tonya.bel.tr