.


25.03.2022 10:10:01     975
.

Bugün Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Sadri ŞENSOY Bey ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Burak FETTAHOĞLU Bey'i misafir ettik.

Kendilerine İlçemizle ilgili taleplerimizi yerinde ilettik. Sayın Bakan Yardımcımızla Hoşarlı Mahallemizde mevcut 7 mahallenin öğrencisinin taşınmasıyla eğitim-öğretime devam eden ilköğretim okuluna spor, toplantı, yemek, vs salonu şeklinde hizmet verecek ve aynı zaman 8 mahallemizin de kültürel etkinlik ihtiyaçlarına cevap verebilecek mahiyette çok amaçlı salon yeleşkesini, Tonya merkezde yüksek okul öğrencilerimize, misafirlerimize, akşam sanat okulu çalışma ve etkinliklerine hizmet verecek öğretmen evi ek binasını, İskenderli Mahallemiz İMKB Adalet Meslek Lisesi bünyesinde yapımı planlanan çok amaçlı salonun konumlandırılmasını, yine İskenderli Mahallemizde eski lise olarak bilinen an itibarıyla kullanılmayan kültürevi ve müze olarak projelendirilen binayı yerinde inceledik.

Sayın Bakan Yardımcımızın gösterdiği ilgi alaka, pozitif yaklaşım ve güler yüz nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sayın Bakan Yardımcımızın ilçemizi ziyaretine vesile olan Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER Bey'e ve Millet Vekilimiz Sayın Salih CORA Bey'e çok teşekkür ediyoruz.

İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun.

İletişim

  • Orta Mahalle Senetli 2 Nu. Sokak Nu: 3 Tonya /Trabzon
  • (0462) 881 30 10
  • (0462) 881 30 36
  • tonyabelediyesi@tonya.bel.tr